Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Aktiv Veidrift As

Adresse: Martha Sundlands gate 20, 3048 Drammen
Telefon: 47 32 85 50 40

Bransje: Anleggsgartnere, Asfalt og veiarbeid, Eiendomsutviklere, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.aktivveidrift.no
E-post: post@aktivveidrift.no

Firmabeskrivelse

Aktiv Veidrift ble grunnlagt i 2002. Etter en formidabel vekst i de første driftsårene, omsatte bedriften for 140 mill i 2018. God ordrereserve for 2019 og takter på en omsetning inneværende år på 180-200 mill.
I dag fremstår selskapet hovedsakelig som en grunnentreprenør, men tilbyr også flere tjenester som relateres til den solide kunnskap og de materiell selskapet innehar.
Aktiv Veidrift lager veier, rehabiliterer vann & avløp og graver ut tomter, i tillegg til dette utfører de også svært mange andre ulike oppdrag.
Aktiv Veidrift er stolte av å inneha en driftskontrakt for Drammen Kommune. Denne innebærer ansvar for vedlikehold av alt fra veier til torg, både sommer og vinter.
Aktiv Veidrift er kjent for sin effektivitet i et konkurranseutsatt marked. Grunnlaget for denne effektivitet skapes gjennom et fortreffelig arbeidsmiljø der alle er opptatt av å yte det lille ekstra.
Våre verdier gjenspeiles i bunnsolid kvalitet i alle ledd, uavhengig om kunden er en privatperson eller en statlig aktør. Kvaliteten gjenspeiles i vårt kontinuerlige arbeid med forebyggende HMS.

Vår spesialkompetanse:

Vann og avløp Vei Kabelgrøft Landmåling Graving Grønt og grått (anleggsgartnere) Lekeplasser

Våre målgrupper:

Private og offentlige aktører Primært Østlandsområdet

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 06. februar 2008 | Bygg og anlegg Drammen 05. februar 2009 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018 | Bygg og anlegg Drammen 05. juni 2019

Topp