Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Afry Norway AS avd Trondheim

Adresse: Bassengbakken 1, 7442 Trondheim
Telefon: 24 10 10 10

Bransje: Arkitekter, Rådgivende ingeniører

Nettside: https:, , afry.com, no-no
E-post: info.no@afry.com

Firmabeskrivelse

AFRY Norway AS er et rådgivende ingeniørselskap som leverer prosjektering av alle rådgiverfag innen bygg og samferdsel. Vi jobber med hele bredden av byggeprosjekter, fra industribygg til barnehager, skoler og leilighets-kompleks , samt større omsorgsbygg som sykehjem og sykehus. Med vel 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord, Stavanger og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge.

Vår spesialkompetanse:

Vi tilbyr de fleste rådgivende ingeniørfag som behøves til prosjekter innenfor bygninger, industrianlegg, vei, bru og jernbane.

Våre målgrupper:

Våre kunder er utbyggere, industrivirksomheter, eiendomsselskaper, eiendomsbesittere, totalentreprenører, tekniske eller enfaglige entreprenører, samt offentlige kommuner, etater og selskaper innenfor etablering, drift og vedlikehold av bygninger, vei, jernbane og annen infrastruktur.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 27. november 2017 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019 | Bygg og anlegg Trondheim 10. november 2022

Topp