Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Aarsrud Bygg AS

Adresse: Årvollveien 48 C, 0590 Oslo
Telefon: 911 30 603

Bransje: Byggmestere og tømrere, Entreprenør total, Kjøkken og bad, Malere og gulvlegging, Murere, Blikkenslagere og takarbeid, Betongarbeid og forskaling, Boligprodusenter og ferdighus, Brannvern, Fasadearbeid, Elektroinstallasjon, Glassarbeid, Lås og beslag, Riving og sanering, Rørleggere og VVS

Nettside: www.aarsrudbygg.no
E-post: post@aarsrudbygg.no,

Firmabeskrivelse

Aarsrud Bygg AS, er en håndtverksbedrift, som legger stor vekt på kvalitet.
Etter etableringen i 2005 har selskapet vokst til å bli en respektert aktør i bransjen og kan vise til en stor portefølje med fornøyde kunder. Vi utfører alle typer oppdrag innenfor bygg og eiendomsvirksomhet. Vi kan stille med egne tømrere, malere og murere, samt samarbeid med underentreprenører som elektro, VVS, m.m.

Vår spesialkompetanse:

Våre spesialområder er oppussing, renovering, totalrehabilitering av bad, flislegging, maling, gulvbelegg, vaktmestertjenester, utbedring av skader og alle typer serviceoppdrag knyttet til bygg og anlegg. I tillegg til dette, har vi mange samarbeidspartnere, som gjør at vi dekker alle håndverksgrupper, innen skader, bad, bolig, bygg og eiendom.

Våre målgrupper:

Vi har utført flere oppdrag for det offentlige, borettslag, forsikring, eiendomsselskaper, entreprenører, bedrifter og privatpersoner. Vi har faste samarbeidsavtaler med flere nærings-kunder og borettslag/sameier.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019

Topp