Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

A/STAB AS

Adresse: Ulsmågveien 7, 5224 Nesttun

Bransje: Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: https:, , a-stab.no,
E-post: post@a-stab.no

Firmabeskrivelse

Vi tilbyr tverrfaglig og spesialisert rådgivingsmiljø innen fagområdene brann, prosjektledelse og byggeledelse, VA-teknikk, planarbeid, jus og eiendomsutvikling.

Vi kobler til enhver tid på den rådgiveren som er best egnet til oppgaven, og dette gjør oss helt unike i markedet i form av en langt mer personlig tilnærming.

En av våre hovedmål er at kunden skal få én rådgiver i prosessen fra å ta et bygg fra regulering, gjennom byggefasen og til ferdigstilling.

Vår spesialkompetanse:

Vi bidrar sterkt i startfasen - fra kjøp av tomt/eiendom til byggestart - med eiendomsutvikling, kontrakt, regulering, søknad og dispensasjon, prosjektering. Vi har spesialkompetanse på brannkonsept, branntegninger, risikovurderinger, tilstandsanalyser, elektronisk branndokumentasjon, rømningsplaner og evakueringsplaner, eksplosjonsverndokument, med mer

Våre målgrupper:

Byggeier, eiendomsutvikler, entreprenør, arkitekt, prosjektleder, driftsorganisasjoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 02. november 2015 | Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016 | Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017 | Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018 | Bygg og anlegg Bergen 23. mai 2022 | Bygg og anlegg Bergen 08. juni 2023

Topp