Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Multiconsult Stord AS

Adresse: Kunnskapshuset, Sæ 132,, 5417 Stord
Telefon: 53 01 36 00

Bransje: Rådgivende ingeniører

Nettside: www.multiconsult.no

Firmabeskrivelse

Multiconsult er eit norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innan prosjektering og rådgjeving. Gjennom fleire kontor i Norge og internasjonalt bruker me 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handlar mogleggjering om erfaring, rett kompetanse og rett kompetansesamansetjing blant våre meir enn 2300 medarbeidarar.
Multiconsult er notert på Oslo Børs, og opererer innanfor sju forretningsområde: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Vann og Miljø, By & Samfunn og Fornybar Energi.

I forretningseining Vest har me eit innovativt arbeidsmiljø med totalt ca 300 medarbeidarar. Me har kontor i Bergen, på Voss og på Stord. Avdeling Stord har i underkant av 50 medarbeidarar, og held til i Kunnskapshuset i Leirvik. Me har eit tverrfagleg miljø med høg kompetanse innanfor seksjonane akva, bygg og industri og samferdsel og infrastruktur. Vårt mål er å vere det føretrekte rådgjevingskontoret mellom Bergen og Stavanger. Dette sikrar me mellom anna gjennom høg fagleg kvalitet, godt arbeidsmiljø og solid kundeoppfølging.

Vår spesialkompetanse:

Prosjektering innanfor alle fagfelt.

Våre målgrupper:

Entreprenørar, eigedomsutviklere, kommuner, offentlige og private byggherrer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Haugesund 31. mai 2017

Topp