Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Arne Hansen Installasjon AS

Adresse: Grønnegata 1, 2317 Hamar
Telefon: 62 55 55 70

Bransje: Elektroinstallasjon

Nettside: http:, , www.ahi.as,
E-post: post@ahi.as

Firmabeskrivelse

Arne Hansen AS ble etablert i 1947. Butikken hadde tilholdssted i Torvgata 55 og virksomheten dreide seg om salg av hvitevarer. Etterhvert som årene gikk og tven kom, ble også brunevarer en del av sortimentet. Arne Hansen As ble solgt til Expert Eilag i 2001.

Arne Hansen Installasjon AS ble etablert i Oktober 2001. Firmaet har relasjoner til det gamle Arne Hansen gjennom en av de tidligere eierne Stig Werner Hansen. Ved oppstart av firmaet besto firmaet av tre ansatte, en installatør og to montører. Naturlig utvikling, uten å ønske og bli en stor installatør, har gjort at vi nå er 8 ansatte. Vi ønsker å fortsette å levere rask god service i tillegg til små og mellomstore prosjekter.

Arne Hansen Installasjon AS er medlem av Nelfo, bransjeorganisasjon for elektro. Våren 2006 ble vi også medlem av Elkonor, en medlemskjede eid av elektriker firmaer rundt i hele Norge. Dette gir oss "riktige" innkjøpsavtaler, utveksling av erfaring og kunnskap.

Vi kunne i 2011 feire 10 års jubilee som elektro-installatør

Vår spesialkompetanse:

Vi utfører alt innen elektroinstallasjoner

Våre målgrupper:

Vi kan tilby godt kvalifiserte montører og suveren service i et bredt fagområde. Alt fra små serviceoppdrag , reparasjoner til avansert installasjon i industribygg, skoler, etc. Trivsel og motivasjon gir mulighet til å utvikle våre ferdigheter sammen med våre kunder. Forretningsideen vår er å ha godt kvalifisert mannskap som kan gi gode ideer og kreative løsninger.

Topp