Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Weland AS

Adresse: ,

Bransje:

Firmabeskrivelse

Weland AS er et heleid datterselskap av det Svenske industrikonsernet Weland AB, og ble etablert i Norge i 1979. Weland AS er en salgsbedrift med 16 ansatte. Vi holdet til i eget bygg i Svennerudveien 34 på Frogner, like ved Skedsmokorset. Her disponerer vi ca 600 m² kontorer og ca 2400 m² lager. Weland AS markedsfører, selger og monterer produkter fra våre moder og søsterbedrifter i Sverige. Hele Norge er vårt arbeidsfelt. I sortimentet inngår blant annet gitterristprodukter, trapper, rekkverk, gangbaner, mesaniner, taksikkerhet, solpanelfester, entrématter og balkonger.
Weland-konsernet er et familieeid industrikonsern med de fleste av sine bedrifter lokalisert i den sydlige del av Sverige. Siden starten i 1947 har selskapet gjennomgått en kraftig ekspansjon og i dag består konsernet av et 30-talls produserende bedrifter med til sammen ca. 1300 ansatte foruten egne salgsselskaper i Norge, Danmark, Tyskland og Finland.
Gjennom årene har vår oppfinnsomhet banet vei for mange forgreninger i vår virksomhet. Vi har valgt våre veier og utviklet oss i takt med tiden. Alle våre investeringer har blitt gjort for å være i forkant av utviklingen, å forutse det neste steg på veien. Det er gjennom å være proaktive vi skaper det som ligger ti grunn for fremtiden. En forutsetning er en bærekraftig, langsiktig og trygg produksjon.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 07. september 2022

Topp