Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Vitek Rørfornying AS

Besøksadresse: Skeievegen 76, 5329 Rådal, 5106 Øvre Ervik
Postadresse: Glasskaret 1b, 5106 Øvre Ervik
Telefon: 55 50 79 50

Bransje: Annen bransje, Rørinspeksjon, Rørleggere og VVS

Nettside: http:, , www.vitek.no
E-post: post@vitek.no

Firmabeskrivelse

Vitek AS ble grunnlagt i 1983 og er etablert med hovedkontor i Bergen. Selskapet har opplevd en stor vekst i nyere tid, og er i dag ledende aktør innen sine virksomhetsområder. Selskapet er etablert i privat-, offentlig- og bedriftsmarkedet.Vårt virksomhetsområde er alle tjenester som er relatert til rør og avløpssystemer, med spesialkompetanse innenfor rensing av rør og rørfornying.
Vi er også en etablert aktør innenfor områdene farlig avfall både på land og sjø samt tankrengjøring i alle former. Innenfor fagområdet har vi opparbeidet en solid kunnskap gjennom drift i flere tiår. Vi disponerer en ny og moderne maskinpark med spesialutstyr for en effektiv produksjon.
Vitek AS har, enten via hovedselskap eller datterselskapene Vitek Rørfornying AS, Vitek Service AS og Vitek Miljø AS, vært involvert i mange relevante prosjekter i løpet av selskapets levetid. Vårt mannskap er godt innarbeidet i rutinene rundt montasje av gravefrie rørfornyinger, både innomhus og utomhus

Vår spesialkompetanse:

Vitek Rørfornying AS er spesialist på fornying av gamle rør i næringsbygg, offentlige bygg og borettslag. Vi benytter moderne metoder som forlenger levetiden til rørene med opp mot 100 år. Fordelene ved å benytte våre metoder er gunstig pris, kort gjennomføringstid og kort nedetid. Vi benytter bl.a. LED-teknologi som herdemetode, noe som korter ned montasjetiden radikalt. Vi har gjennomført flere næringsbygg og borettslag i Bergen med denne metoden.

Våre målgrupper:

Eiendomsselskap, offentlige eiendomsbesittere, konsulenter. Vi er opptatt av å diskutere planlagt vedlikehold med lang tidshorisont.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016 | Bygg og anlegg Bergen 28. oktober 2019

Topp