Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Viken Fiber AS

Adresse: Grønland 70b, 3045 Drammen

Bransje: Annen bransje

Nettside: www.vikenfiber.no

Firmabeskrivelse

Viken Fiber bygger og drifter fibernett og leverer bredbåndtjenester til husholdninger og bedriftskunder over store deler av Østlandet. I løpet av disse årene har vi tilegnet oss en unik fagkompetanse og kvalitetsbevissthet som hver dag brukes for å bygge et robust fibernett som dekker behovet for kapasitet og hastighet for våre kunder, nå og i fremtiden.
Viken Fiber leverer daglig bredbåndtjenester til godt over 200 000 kunder i over 50 kommuner i Viken, Oslo, Vestfold og Telemark. Vårt hovedkontor i Drammen og våre avdelingskontor i Oslo, Porsgrunn, Skedsmokorset, Sarpsborg og Hønefoss gir oss den lokale tilstedeværelsen og nærheten til kundene som vi mener er avgjørende.
Viken Fiber eies av Lyse Fiberinvest AS 65% (heleid selskap av Lyse AS), Glitre Energi AS 26,5%, Lier Everk Holding AS 4,6% og Hadeland Energi AS 3,9%.

Vår spesialkompetanse:

Fiber og infrastruktur. Lokal tilstedeværelse og høy kompetanse i over 50 kommuner i Viken, Oslo, Vestfold og Telemark. Energiservice (styring, måling), el-bil lading, solcelle, smart-hus-teknologi, port-telefoni, sensor-basert nettverk

Våre målgrupper:

Storkunder (boligselskap), Næring (B2B) og Villa (privat). Boligutviklere, eiendomsforvaltere, utbyggere og entreprenører.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 21. september 2021 | Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021

Topp