Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Veidekke Entreprenør AS Distrikt Agder

Besøksadresse: Kjøita 37, 4604 Kristiansand
Postadresse: Postboks 423, 4604 Kristiansand
Telefon: 38 12 58 00

Bransje: Entreprenør total

Nettside: www.veidekke.no
E-post: kristiansand@veidekke.no

Firmabeskrivelse

Veidekke AgderAS er en av Sørlandets største bygg- og anleggsentreprenører med ca. 150 ansatte og en omsetning på ca. 700 millioner kroner. Firmaet ble etablert i 1941 og har vært en viktig bidragsyter til utførelse av et stort antall bygge- og anleggsprosjekter i Aust- og Vest-Agder.
Vår styrke er i høyeste grad våre medarbeidere som besitter kompetanse og faglige kvalifikasjoner. De setter håndverket høyt og bestreber seg på kvalitetsmessig utførelse i tråd med våre gode håndtverksfaglige tradisjoner.

Vi har en solid stab av ansatte og det er ikke uvanlig at flere gjør som fedrene og begynner i firmaet. Våre medarbeidere, enten det er tømrere, jernbindere, lageransatte, betong og forskalere, administrativt personell eller ingeniører tar ansvar og skaper verdier i prosjektene.

Vi har klart å skape et lag med lagspillere hvor det er samarbeid mellom fagene og som gir byggherren et godt byggeprosjekt.

Vår spesialkompetanse:

Totalentrepriser

Våre målgrupper:

Potensielle byggherrer og eiendomsbesittere. Tekniske entreprenører samt underentreprenører

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Sørlandet 26. april 2010 | Bygg og anlegg Sørlandet 10. juni 2015 | Bygg og anlegg Sørlandet 12. juni 2017 | Bygg og anlegg Sørlandet 11. juni 2018

Topp