Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ts Procon AS

Adresse: Vestvollveien 8 C, 2019 SKEDSMOKORSET
Telefon: 67 97 05 70

Bransje: IKT - Datamaskiner og utstyr, IKT - Programvare, IKT - Webløsninger, Skilt og dekor

Nettside: www.procon.no

Firmabeskrivelse


Velkommen til TS Procon AS - grunnleggeren av infokioskbransjen i Norge

Teknologiselskapet og konseptfabrikken TS Procon AS ble etablert som et utviklingsselskap i 1990, og grunnla i 1999 infokioskbransjen i Norge slik vi kjenner den i dag.
Selskapet, som er eiet 66% av norske banker gjennom selskapet SPAMA, er landets ledende totalleverandør innen infokiosker og konseptløsninger basert på prinsippet "med informasjon som ferskvare".

VI leverer både interaktive infokiosker og digitale informasjons-skjermer. Våre selvbetjente løsninger gir et interessant og spennende innhold for brukerne, plassert på steder der brukerne ferdes.

Vi gir deg mange ulike innholds- og konseptmuligheter, og spesialsyr løsninger til det enkelte formål til gunstige priser gjennom effektiv konseptutvikling. Gjennom våre driftsløsninger passer vi også på at alt fungerer til en hver tid, der våre løsninger i dag har en gjennomsnittlig oppetid på 99,92%.

Blant våre oppdragsgivere finner man bl.a. et betydelig antall offentlige virksomheter og kommuner, samt mange kjente bedrifter og banker.

Vår spesialkompetanse:

Løsninger som gir enkelt tilgang til ønsket informasjon, basert på touch- multitouchteknologi. Vi leverer løsninger for innendørs og utendørs plassering, enten dette er infokiosker eller skjermer.

Våre målgrupper:

Offentlig sektor - alle segmenter Bank og finans Reiseliv, turisme og kultur Varehandel Kollektivtransport

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 21. september 2010

Topp