Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Tronrud BYGG AS

Besøksadresse: Hensmoen, 3504 HØNEFOSS
Postadresse: Serviceboks 10, 3504 HØNEFOSS
Telefon: 46 84 60 00

Bransje: Betongarbeid og forskaling, Eiendomsutviklere, Entreprenør total

Nettside: www.tronrudbygg.no
E-post: post@tronrudbygg.no

Firmabeskrivelse

Tronrud Gruppen ble etablert av gründer Haakon Tronrud i 1976. Virksomheten har utviklet seg fra en håndtverksbedrift til å bli en betydelig aktør innen bygg- og anleggsnæringen. Tronrud Gruppen består i dag av seks selvstendige selskaper med Østlandet som markedsområde. Hovedkontoret ligger i moderne lokaler utenfor Hønefoss. Konsernet har en solid økonomi. Omsetningen i 2009 var vel 700 millioner kroner med et resultat før skatt på 30 millioner kroner. Egenkapitalen var 106 millioner kroner, eller 34 %. Antall ansatte er i overkant av 300. Høy faglig standard og godt arbeidsmiljø har vært viktige suksessfaktorer. Kompetanseoppbygging og utvikling av egne ansatte har i alle år stått sentralt i Tronrud Gruppen. Dette ivaretas så vel i daglig drift som gjennom en egen "Tronrud-skole".
Representert her er Tronrud BYGG og Tronrud Entreprenør som er byggentreprenører med omsetning på ca 200 mill pr år hver.. Gruppen består for øvrig av Tronrud Mjøsbygg og Tronrud Anlegg .

Vår spesialkompetanse:

Oppføring av bygg i hoved-,total og general entreprise. Har også kompetanse inne prosjektutvikling for eiendomsbesittere. Vår sterke håndverkstradisjon gir oss fortrinn i mer komplekse bygg og vi har flere "signalbygg" i våre referanselister.

Våre målgrupper:

Private utbyggere, kommunale og statlige byggherrer. Markedsområdet er: Næringsbygg, herunder kontor, verksted/lager/produksjon. Offentlige bygg, som instistusjonsbygg, kontorbygg, skoler og barnehager.Leilighetsbygg og lager.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. oktober 2010 | Bygg og anlegg Romerike 21. mars 2011

Topp