Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Trefab AS

Adresse: Wallemsveien 22, 4100 JØRPELAND
Telefon: 92 23 81 39

Bransje: Boligprodusenter og ferdighus, Byggmestere og tømrere, Entreprenør total

Nettside: www.trefab.no
E-post: kontakt@trefab.no

Firmabeskrivelse

Om oss
Trefab AS er et nystartet selskap, men er stiftet av mennesker med lang erfaring fra bransjen. Selskapet er eid av Preik Holding som har følgende sammensetning:

Tom Øystein Angelsen, hovedaksjonær og grunder. Han har 12 års erfaring fra industriell boligproduksjon.

Steinar Skjervik. Er engasjert og involvert i utviklingen som arbeidende styreformann. Steinar eier i dag ByggTek og har 20 års erfaring innen byggebransjen. Han har vært med på bygging av alle typer bygg, herunder næringsbygg, blokker, leiligheter og større og mindre eneboliger.

Tore Bakken. Han har erfaring som daglig leder av Jadarhus Ryfylke AS fra 2010 til 2015.

Arkitekt Øyvind Kolnes Grønli. Tidligere erfaring fra Ratio arkitektkontor og Helen & Hard. Øyvind har spesiell kompetanse innen systemutvikling og detaljer. Han vil være ansvarlig for ett av de viktigste benene vi skal stå på i fremtiden.

Elementer er ikke nytt i Norge, men til forskjell fra flere andre aktører skal vi gjøre leveransen komplett fra råvarer til byggeplass.

Ved å ha sterk fokus på innovasjon, hurtighet i produksjon og kompetanse hos våre medarbeidere, skal vi synes i markedet.

Vår spesialkompetanse:

Hvorfor benytte elementer? Kvalitet og kapasitet Den største fordelen er at produksjonen av elementer foregår innendørs i kontrollerte omgivelser. Her kan alt vedrørende produksjonen enkelt kvalitetsikres og dokumenteres. Når det brukes elementer i bygg, økes kapasiteten på byggeplass ved at man kan bruke bemanningen til andre oppgaver i byggeprosessen. Elementer i bygg gir en høy grad av forutsigbarhet på økonomi, byggetid og kvalitet på byggeriet. Ta kontakt så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg til å øke kapasiteten på byggeplass. Industrialisering av byggeprosessene De fleste store entreprenører og utbyggere ser etter nye måter å industrialisere byggeprosessene. Det er her muligheten ligger for å oppnå lavere byggekostnader. Det er spesielt på vegg, gulv og tak det er mulig å redusere kostnader ved industriell tankegang. Faktisk så viser modeller at man på disse tre bygningsdelene kan redusere kostnadene med opptil 50% ved å benytte automatisert og industriell tankegang, Elementer er løsningen, og ved å tenke element helt i starten av planleggingen av et bygg, kan man oppnå store besparelser. Trefab AS har egen arkitekt som kan hjelpe deg med riktig start av byggeplanene. Ta kontakt så foreteller vi mer om industrialisering Norskprodusert, er ikke det dyrt da? Trefab AS har tatt et strategisk valg om å produsere elementene i Norge. Det gir oss full kontroll over hele verdikjeden, alle underleverandører og selve produksjonen. Vi satser på høy grad av automatisering og ser at det kompenserer for den lavere timelønn på elementer produsert i utlandet. I tillegg sparer vi da fraktkostnadene. Ta kontakt med oss så forteller vi deg mer om hvorfor du har nytte av akkurat norskproduserte elementer.

Våre målgrupper:

Byggmestere og tømrer - Total Entreprenører - Eiendomsutviklere - Boligprodusenter og ferdighus

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2016

Topp