Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

TeleMeny

Besøksadresse: Fredfossgata 41, 3301 HOKKSUND
Postadresse: Postboks 134, 3301 HOKKSUND
Telefon: 800 41 100  Faks: 32 25 36 61

Bransje: Annen

Nettside: www.telemeny.no
E-post: kundeservice@telemeny.no

Firmabeskrivelse

TeleMeny har siden 1994 drevet med automatiske teletjenester. Med egenutviklede programmer og tekniske systemer, tilbyr vi spesialtilpassede løsninger, som oppfattes som meget enkle å bruke, effektiviserende, driftssikre og kostnadsbesparende for våre mange kunder.
Grunnmuren som de fleste av våre tjenester er bygget på, er ett telefonsystem som lynraskt ringe opptil hundrevis av mennesker samtidig. Mottakeren får høre avsender's talemelding, og systemet støtter muligheten for at mottakere kan gi respons via tastevalg.
I tillegg tilbyr TeleMeny alt innen SMS-tjenester og faks/epost utsendelser, til meget konkurransedyktige priser.

Vår spesialkompetanse:

"Når verdier kan skapes eller reddes iløpet av sekunder, løser TeleMeny kommunikasjonsutfordringen." Våre systemer har ett mangfold av attraktive bruksområder innen mange bransjer. Men hovedtyngen ligger innen varslings ved alvorlige hendelser, bemanningsinnkallinger eller viktig kundeinformasjon.

Våre målgrupper:

Alle bedrifter og organisasjoner som har nytte av å kommunisere ett budskap til mange samtidig, på en rask, enkel og kostnadseffektiv måte, ved bruk av telefoni, SMS, telefaks og epost.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 08. mars 2011

Topp