Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Tegn 3 AS

Besøksadresse: Lilleakerveien 8, 0216 Oslo
Postadresse: 18 Lilleaker, 0216 Oslo
Telefon: 08346

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.tegn3.no
E-post: post@tegn3.no

Firmabeskrivelse

tegn_3 er et tverrfaglig arkitektkontor. Gjennom inkluderende metoder og prosessorientert og kompetent oppdragsledelse leverer vi helhetlige løsninger innen arkitektur, plan og landskap for profesjonelle aktører i Norden.

Vi former samfunn. Vi ser alle prosjekter som en mulighet til å lage noe mer enn en fysisk struktur. For oss er arkitektur et verktøy ut over den tegnede strek; en mulighet til å skape holdbare løsninger og varige forbindelser.

Verdiskaping er et mangefasettert begrep som for oss gjennomsyrer alt vi gjør. Enten vi designer en skole, et næringsbygg eller en bolig, ser vi på prosjektet som en helhet hvor hver fase er sømløst forbundet med den neste, støttet av den tverrfaglige kompetansen i våre team.

Vi har en sterk ambisjon om å være så tilgjengelige og mottakelige som mulig. Vi gjør et poeng av å ikke kommunisere over våre kunders hoder, men i stedet informere dem om vårt arbeid og våre tjenester på et språk de forstår fullt ut. Vi snakker med våre kunder og vår omverden, og ikke til dem.

Vår spesialkompetanse:

Urbanisme; knutepunkt, nabolag og møteplasser. Fremtidens arbeidsplasser og læringsarenaer. Holdbar og bærekraftig hverdagsarkitektur (BREEAM og Zero Emissioon Neighbourhood, futurebuilt etc.)

Våre målgrupper:

Offentlige kunder (Kommuner, Fylkeskommuner, Statsbygg etc). Eiendomsutviklere og forvaltere Entreprenører

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 05. februar 2018 | Bygg og anlegg Romerike 22. mars 2018 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018

Topp