Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Sweco Norge AS

Besøksadresse: Storgata 136, 3901 PORSGRUNN
Postadresse: Postboks 264, 3901 PORSGRUNN
Telefon: 47 35 56 95 00

Bransje: Eiendomsutviklere, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: http:, , www.sweco.no
E-post: porsgrunn@sweco.no

Firmabeskrivelse

Sweco er et av Norges ledende tekniske konsulentselskap innen fagområdene energi, vann og miljø, bygg og konstruksjoner, tekniske installasjoner, areal og transport, prosjektadministrasjon og prosjektledelse. Selskapet har stor faglig bredde, en sterk ressursbase og høy faglig kompetanse. Selskapet har ca. 1600 ansatte, og ca 130 i Telemark (hele verdikjeden).

Målet med vårt arbeid er ren luft og rent vann, funksjonelle og trygge boliger og arbeidsplasser, samferdselsanlegg som gjør trafikken sikrere og reisetiden kortere, produksjon som er effektiv, lønnsom og miljøvennlig,
samt en bærekraftig samfunnsutvikling. Sweco ble i 2008 sertifisert etter ISO, og er en av de første klimanøytrale bedriftene i Norge.

Vår spesialkompetanse:

Byggeteknikk, kompliserte konstruksjoner (stål/betong), Analyser, Jordskjelvsberegninger, geoteknikk, brann og Sikkerhet, VVA , Ventilasjon og elektro, Stålstrukturerer, vei, anlegg, prosjektgjennomføringsmodeller, kontraktsjus, SØK og byggesak og VA Prosess (rent/bruntvann)

Våre målgrupper:

Offentlige og private byggherrer, eiendomsutviklere og entreprenører. Vi finner de "lure løsnignene" som sikrer at entreprenøren opprettholder fremdrift (og tjener penger) og at Byggherren får tidsriktige og bærekraftige løsninger!

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Telemark 10. februar 2010 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 29. oktober 2015 | Bygg og anlegg Vestfold / Telemark 31. oktober 2016 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. september 2019 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 09. juni 2021 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 28. mars 2022 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 03. mai 2023

Topp