Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Sv Betong AS

Adresse: Dreierveien 25, 4321 Sandnes
Telefon: 51 60 77 40

Bransje: Betongarbeid og forskaling, Eiendomsutviklere, Entreprenør total

Nettside: www.svbetong.no
E-post: post@svbetong.no

Firmabeskrivelse

SV Betong er opptatt av tilby leveranser som tilfredstiller de krav våre kunder har til kvalitet og økonomisk rasjonalitet. Noen av konseptene er konvensjonelle og andre er mer unike. For oss handler konsepter om de rette tekniske løsningene. Vi tilbyr varierte og fleksible løsninger med innslag av stedstøpt betong, betong elementer, stål systemer eller tømmer. Vi er opptatt av å finne de løsninger som gir det beste resultatet for deg som kunde.

SV Betong driver bevisst med forskning og utvikling. Vi ønsker å ligge i forkant og øke vår konkurransekraft. Da er det nødvendig også å se noe lenger enn kun det neste prosjekt. Våre konsepter og kombinasjon av konsepter er basert på en bevisst tilnærming til fremtidens utbyggingsmønster og nye kundekrav. Vi ser etter de beste og mest kostnadseffektive løsningene gjennom å utnytte vårt tverrfaglige og internasjonale nettverk.

Miljø, energi effektivisering og vedlikehold er også parametere som vi vurderer når vi kommer med våre anbefalinger.

Vår spesialkompetanse:

SV Betong er en betongentreprenør og totalentreprenør som er med i prosessen fra A til Å. Det betyr for deg som kunde at vi planlegger, utfører, ferdigstiller og følger opp i etterkant. Med 3 års garanti på alt vi leverer, kan du være sikker på at vi også er til stede etter fullendt prosjekt. Dette er en viktig del av vår serviceprofil. Vårt mål er å gjøre våre oppdragsgivere stolte av sine byggverk. Det skal vi klare ved å være en fleksibel samarbeidspartner som alltid ser muligheter, og som ved hjelp av dyktige medarbeidere utfører hvert oppdrag etter avtale. Vi ønsker gjerne å vise frem vårt mangfold av type byggeoppdrag.

Våre målgrupper:

Boligprosjekter boligutviklere Offentlige bygg og oppdrag Infrastruktur prosjekt som bro, kullverter og rundkjøringer Rehabiliteringsprosjekt Næringsbygg Anlegg Levering av komplette og kostnadseffektive Parkeringshus

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018

Topp