Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Structor Fredrikstad AS

Adresse: Gamle Beddingvei 7, 1671 Kråkerøy
Telefon: 47 69 33 10 10

Bransje: Rådgivende ingeniører

Nettside: www.structor.no
E-post: fredrikstad@structor.no

Firmabeskrivelse

Structor i Fredrikstad har 16 dyktige medarbeidere samt kollegaer i andre Structor selskaper som vi samarbeider tett med. Vi leverer prosjekterings- og rådgivningstjenester, samt prosjekt- og byggeledelse. Vi kan i tillegg tilby komplette grupper med andre fag. I Fredrikstad er vi spesialisert på elektro, VVS, prosjektledelse, byggeledelse, teknisk byggeledelse, ITB, BIM koordinering mm.

Vi har bred erfaring fra ulike type prosjekter som industri, logistikkbygg, skoler, helsebygg, næringsbygg, kjøpesentre, bolig mm, og erfaring med tildligfase-prosjektering, samspill, totalentrepriser og byggherrestyrte entrepriser.

Structor gruppen består av nesten 100 dedikerte medarbeidere i Norge fordelt på 11 selskaper. Structor har sin opprinnelse i Sverige hvor de er ca. 450 ansatte.

Vi i Structor i Fredrikstad skal sammen med våre dyktige medarbeidere bli ledende innenfor våre fagområder i vår region, og vi er på god vei. Vi har flere av de beste med på laget og visjonen og målsettingen er klar: «Få kunden til å verdsette høy kompetanse»Vår spesialkompetanse:

ITB, BIM, "Det grønne skifte" Spesielt med fokus på solenergi, kontraktshåndtering-

Våre målgrupper:

Offentlige og private eiendomsbesittere, eiendomsutviklere, totalentreprenører, elektro- og VVS-entreprenører, arkitekter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 14. februar 2017 | Bygg og anlegg Østfold 11. februar 2019 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023

Topp