Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Stoltz Entreprenør AS

Adresse: Damsgårdsveien 145, 5160 LAKSEVÅG
Telefon: 55 34 86 00

Bransje: Betongarbeid og forskaling, Eiendomsutviklere, Entreprenør total, Fasadearbeid

Nettside: www.stoltz.no
E-post: per.christian@stoltz.no

Firmabeskrivelse

Stoltz Entreprenør AS er en familieeid bergensbedrift som har drevet sin virksomhet siden etableringen i 1905. Selskapet er en allsidig entreprenør som tilbyr alt i nybygg, rehabilitering og demolering. Vi tilbyr skreddersydde prosjektløsninger basert på kvalitet og kompetanse. Dette gjør oss til en solid partner for krevende kunder innenfor næringsliv, offentlig sektor og det private eiendomsmarkedet.

Stoltz Entreprenør AS jobber innenfor ulike entrepriseformer, og tilbyr alt fra småprosjekt til totalentrepriser hvor vi tar ansvar for utførelsen av hvert prosjekt fra begynnelse til slutt - fra produksjon og oppføring av betongkonstruksjoner til koordinering av underleverandører.

Stoltz Entreprenør AS kan i tillegg tilby tjenester fra sine spesialavdelinger som betongsaging og kjerneboring, rivnings og reparasjonsarbeider, rehabilitering og fasaderenovasjon.

Stoltz Gruppen driver også boligutvikling gjennom søsterselskapet Stoltz Bolig AS. Stoltz Bolig AS har siden etableringen i 2001 vært involvert i ferdigstillelse av ca 650 boliger.

Vår spesialkompetanse:

Totalentrepriser Betongkonstruksjoner Demolering (riving, kjerneboring, betongsaging) Rehabilitering (fasaderehabilitering, mur/puss, injisering, gysing og understøping med mer)

Våre målgrupper:

Private og offentlige byggherrer

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014 | Bygg og anlegg Bergen 02. november 2015

Topp