Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Stiftelsen Skoleskipet Christian Radich

Besøksadresse: Skur 32, Akershusstranda, 0106 OSLO
Postadresse: Postboks 666 Sentrum, 0106 OSLO
Telefon: 22 47 82 70

Bransje: Event og underholdning, Reisebyråer

Nettside: www.radich.no
E-post: postmaster@radich.no

Firmabeskrivelse

ALLE KAN SEILE MED CHRISTIAN RADICH.
Seiltokt med Tall Ships' Races i juli og august, med regattaetapper. Etapper over 4-10 dager. Bli med som medseiler og opplev et ferieeventyr på en av verdens vakreste og eldste fullriggere!
FIRMATOKT/TEAMSAMLING
Teamsamling i sporty omgivelser, der de ansatte erfarer tettere samarbeid og mer moro enn noen gang før. Hyggelig miljø og god mat. Tokt for 30-80 personerer, der deltakerne deles inn i vaktlag og seiler skuta sammen med vårt erfarne mannskap, dag og natt.
FJORDTUR
5-timers fjordtur for inntil 240 gjester. Turene er ettertraktet på grunn av Christian Radichs overlegne stil og verdighet. Dette er Fjordtur på 1. klasse! Skuta er kjent for sin gode mat og har alle rettigheter. Bli med og inviter kolleger, gjester og foretningsforbindelser. En vakker skute og Norges stolteste ambassadør.

Vår spesialkompetanse:

Eksklusive fjordturer med høy standard på mat og drikke. Spesialarrangement. VIP selskaper i karteinens salong for inntil 20 personer. Seiltokt i Europa om sommeren. Alle kan seile med Christian Radich. Teambuilding og opplevelser for firmaer og grupper. Skoleturer.

Våre målgrupper:

Firmaer og enkeltpersoner. Skoler fra 9. klasse og eldre. Grupper og familieselskap.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 22. oktober 2007 | Møteforum Oslo 28. februar 2008 | Møteforum Oslo 01. desember 2008

Topp