Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Stenseth & RS Anlegg AS

Besøksadresse: Smemyrveien 1, 3474 Åros
Postadresse: Postboks 70, 3476 Sætre
Telefon: 32 24 37 37

Bransje: Betongarbeid og forskaling

Nettside: www.stenseth-rs.no
E-post: post.anlegg@stenseth-rs.no

Firmabeskrivelse

ALT I BETONGARBEIDER!

Stenseth & RS Anlegg er en del av konsernet Stenseth & RS som har mer enn 30 års erfaring i faget. Vi utfører ulike betongarbeider innen bygg- og anleggssektoren.
Vi har både erfaring, styrke og kompetanse til å påta oss store og komplekse oppdrag, og er en naturlig samarbeidspartner for både profesjonelle og offentlige utbyggere. Konsernet omsatte for ca 455 millioner, hvorav Stenseth & RS Anlegg stod for 105 millioner.
Vi har i dag en forskalingsavdeling med jernbindere og en avdeling for gulvstøp og betongsliping.
Vi har base i Åros, og regner det sentrale østlandsområdet som vårt primære nedslagsfelt. Ved behov, påtar vi oss imidlertid oppdrag over hele landet. Vi er godkjent for ansvarsrett og er registrert i Startbank.

Vår spesialkompetanse:

Vi utfører forskaling, armering, utstøping av alle typer betongarbeider. Støper og overflatebehandler(sliping og polering) gulv. Høyt fokus på produktivitet og kvalitet skal være vårt varemerke.

Våre målgrupper:

Utfører arbeider direkte for byggherrer eller som UE for hovedentreprenører innenfor anleggs- og byggrelaterte betongarbeider.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 06. februar 2008 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Oslo 23. november 2015 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019

Topp