Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Stav Arkitekter AS

Adresse: Øvre Banegate 28, 4014 Stavanger
Telefon: 51 53 74 90

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.stavark.no
E-post: post@stavark.no

Firmabeskrivelse

Stav Arkitekter ble etablert i 1996. Vi er et arkitektkontor med engasjerte og dedikerte ansatte. Stav Arkitekter er et kontor som er sammensatt av ulike fagkompetanser, som arkitekter, arealplanleggere, tekniske tegnere og ingeniører.
Sammen utgjør vi et sterkt team, som påtar oss alle typer arkitektoppdrag.
Med denne sammensetningen av kompetanse er vi rustet for å ta prosjektene helt fra regulering og frem til prosjekteringen er ferdig.

Vår spesialkompetanse:

Gjennom mange år har vi spesialisert oss på prosjektering av boligfelt med varierende bebyggelse, fra eneboliger og rekkehus til store boligblokker og terrassehus. De siste årene har vi også regulert og prosjektert flere sentrumsnære prosjekter i transformasjonsområder. Våre arkitekter har også erfaring fra planlegging av arbeids- og publikumsbygninger, skolebygg og tilsvarende.

Våre målgrupper:

Våre målgrupper er alle som har behov for kreative og moderne arkitektløsninger som forenes med oppdragsgivers ønsker og økonomi. Vi leverer tjenester både til det offentlige, profesjonelle utbyggere og privatpersoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 14. juni 2010 | Bygg og anlegg Stavanger 24. mai 2011 | Bygg og anlegg Stavanger 12. juni 2012 | Bygg og anlegg Stavanger 11. mai 2015 | Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2016 | Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2019

Topp