Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Stangeland Maskin AS

Besøksadresse: Sandnesvegen 80, 4064 Stavanger
Postadresse: Postboks 21 Forus, 4064 Stavanger
Telefon: 51 44 40 00

Bransje: Anleggsgartnere, Asfalt og veiarbeid, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Riving og sanering

Nettside: www.tsmaskin.no
E-post: post@tsmaskin.no

Firmabeskrivelse

Stangeland Maskin AS er et privateid aksjeselskap, eid av familien Stangeland. Olav Stangeland er daglig leder. Vi har årlig en omsetning på rundt 1 milliard kroner og er ca. 600 ansatte.

Stangeland Maskin AS er en del av Stangeland Gruppen som også innbefatter bl.a. Stangeland Kran AS.

Hovedvirksomheten til Stangeland Maskin AS er grunnentreprenør. Vi er en av landets største privateide innen vår virksomhet. Selskapet driver med graving, sprenging, boring, knusing med mer. Våre arbeidsområder er fylkesveier, kommunale veier og anlegg, grunnarbeid næringsbygg og private tomter, rør og kabelgrøfter, samt kaianlegg og fylling i sjø. I tillegg er vi store på fjellarbeid. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3.

Stangeland Maskin sin visjon er å være ledende. Det skal vi være gjennom fokus på verdiene Arbeidsglede, forberedt, ryddig og effektiv.

Vår spesialkompetanse:

Stangeland Maskin er hovedentreprenør i mange tilfeller, men samarbeider også med andre dyktige selskap som underentreprenør. Dette betyr at våre tjenester har et veldig stort spenn. Vi arbeider daglig med alt fra vann- og avløpsledninger til energiboring, fundamentering, horisontalboring. Vi har ekspertisen til alle typer sprengning, og har etterhvert bred erfaring innen jordrensing, riving og gjenvinning, spunting og knusing. Tjenester: Anleggsgartner Pukkverk Rivning/gjenvinning Feltutbygging/Bolig Masseflytting Energi- og vannboring Fjellsikring Fundamentering Flyplass Grøfter Horisontalboring Idrettsanlegg Jernbane Jordrensing Kraftanlegg/Dam Næringsbygg Sprengning og boring Spunting Stikning Totalentreprise Veibygging/anlegg Wellpoint/grunnv.senkn. Trykkprøving Havn/kaianl./småbåthavn I tillegg til bedriftens 600 dyktige ansatte, har vi landets største og mest moderne utstyrspark. Vi flytter i snitt 3.000.000 tonn masse i året!

Våre målgrupper:

Stat og kommune Jernbane og energi Utbyggingsfirma Totalentreprenører Andre entreprenører Privat personer

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 12. mai 2014 | Bygg og anlegg Stavanger 11. mai 2015 | Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2016 | Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2019

Topp