Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Spenst Treningsenter Mjøndalen

Adresse: Hagatjernveien 19, 3050 MJØNDALEN
Telefon: 32 23 69 69

Bransje: HMS, Idrett, Trening og velvære

Nettside: www.spenst.no
E-post: firmapost@spenst-mjondalen.no

Firmabeskrivelse

Vi er et litt anderledes treningssenter som i tillegg til ordinær drift er veldig opptatt av lavterskel trening/ trening som passer alle. Vi tilbyr tjenester til bedrifter som bidrar til lavere sykefravær.
Vi har stort fokus på forebyggende helse og ønsker å bidra med vår kompetanse innen forebyggende helse ute hos bedriftene. Vi ser at ved å jobbe forebyggende sparer vi bedriftene for store økonomiske beløp hvert år.

Inne på senteret tilbyr vi også trening som passer for alle. Spenst er et senter der alle føler seg hjemme. Aldersgruppen hos oss er fra 6 år opp til 85 år. Vi har gruppetimer, spinning, stort treningsstudio, Personlig Trenere, Massører, Erneringsfysiolog, Kostholds kurs....


Vår spesialkompetanse:

LAVERE SYKEFRAVÆR, BEDRE ARBEIDSMILJØ....SNAKK MED OSS! FRISK I ARBEID... er et unikt konsept som hjelper bedrifter til å begrense sykefravær. Glade, friske og lojale medarbeidere er det mest verdifulle næringslivet har i dag. Å invistere i mennesker er noe av det viktigste dere kan gjøre. I løpet av et 12 ukers kurs jobber vi med tilrettelagt fysisk aktivitet. Vi øker kompetansen om kosthold, hvordan fysisk aktivitet virker på psykisk og fysisk helse, og vi jobber mye med motivasjon. På denne måten blir de istand til å ivareta egen helse og holde seg friske. Vi tilbyr også trening og massasje ute på bedriften hvor vi tilrettelegger etter bedriftens behov Vi har kompetanse, vi har produkter og vi har et brennende engasjement!

Våre målgrupper:

Målgruppe: Alle som ønsker å ha friskere og energiske medarbeidere. Med andre ord EN SPREKERE BEDRIFT.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 18. november 2009 | Møteforum Drammen 08. mars 2011

Topp