Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Solland-Gruppen avd. Haugesund

Adresse: Hollendersvingen 16, 5522 HAUGESUND
Telefon: 52 71 64 88

Bransje: Blikkenslagere og takarbeid, Ventilasjon

Nettside: www.solland.no

Firmabeskrivelse

Bli med oss inn i fremtiden!
Vi i Solland-Gruppen er stolte av å kunne si at vi har vært med på å bygge Norges fremtid i snart 50 år. Siden begynnelsen i 1965 har vi utviklet oss til å være en premissleverandør innenfor de tekniske entreprisene i byggeindustrien i Norge. Vi driver målrettet opplæring av alle våre medarbeidere, slik at vi hele tiden er rustet til å løse de problemstillingene våre kunde kommer med.
Systematisk HMS arbeid er selvfølgelig en viktig del av vår virksomhet, vi har derfor skolerte medarbeidere på alle våre avdelinger med nødvendig 40 timers kurs som verneombud. Disse brukes aktivt i tilretteleggingen av de arbeidsoppgavene Solland-Gruppen utfører, og er en verdifull ressurs for oss. Vi i Solland-Gruppen har valgt å ha HMS systemet vårt intranettbasert, slik at alle ansatte til enhver tid vil ha full tilgang til alle oppdateringer. På denne måten sikrer vi bedre ensartet og systematisk HMS arbeid for hele virksomhet.

Solland-Gruppen jobber nå med Miljøfyrtårnsertifisering, og regner med å være sertifisert i løpet av sommeren 2011.

Vår spesialkompetanse:

Kjernevirksomheten i Solland-Gruppen er levering av tekniske entrepriser til alle typer næringsbygg, offentlige bygg og eiendomskomplekser samt service, kontroll og vedlikehold av samme anlegg. Samarbeidsformene med deg som byggherre eller totalentreprenør er mange. Vi har erfaring med de fleste delte entrepriser, totalentrepriser, rammeavtaler eller andre samarbeidsmodeller som for eksempel partneringavtaler. Valgene er mange og sammen finner vi de beste løsningene for ditt prosjekt.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Haugesund 01. september 2011 | Bygg og anlegg Haugesund 04. september 2012

Topp