Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Snøball Film AS

Adresse: Tollbugata 8 B, 0152 OSLO
Telefon: 22 40 47 00

Bransje: Markedsføring, Media, Utdanning og kurs, Videoproduksjon

Nettside: www.snoball.no

Firmabeskrivelse

Snöball Film AS utvikler og produserer kunnskapsfilmer. Vi er spesialisert på å formidle kunnskap. Vi lager filmer til kurs, opplæring, rekruttering, informasjon og noe reklame. Snöball produserer også komplette læremidler mot skolen med læreplananalyser, oppgaver m.m.

Fra starten i 2000 har vi vokst til å bli Norges ledende miljø for disse filmsjangerne. Vi har derfor masse erfaring med å formidle kompliserte prosesser og problemstillinger på film, gjerne med en blanding av realfilm og animasjoner. Snöball lager også mange reklamefilmer for Flytogkanalen og er teknisk leverandør av alle filmene som vises der.

Vi har i dag 20 ansatte med spesialkompetanse innen alle faser av en filmprodusjoner: manus og ide, produksjonsplanlegging, opptak, redigering, animasjon, DVD-produksjon, teknisk klargjøring for Internett (YouTube, Vimeo m.fl.) og alle andre platformer man kunne ønske å vise filmen på. Det gjør at vi alltid kan være fleksible i måten filmene lages på og framdriften i prosjektet.

Selskapet er deleid av Aschehoug-konsernet.

Vår spesialkompetanse:

Snöball har spesialisert seg på fleksible produksjoner på alle slags budsjetter. Vi kaller oss filmhåndverkere og har høyt fokus på hvordan kunden kan få mest mulig ut av sitt filmprosjekt. Hvis man hovedsaklig ønsker en film til et konkret bruk, foreslår vi gjerne hvordan opptakene enkelt kan utnyttes til flere. Film er kostbart og man må søke merverdien systematisk. Filmopptak kan tilrettelegges i sekvenser for powerpointbruk. Kan noen av opptakene gjøres om til en film for intern kommunikasjon? Kan man bruke stillbilder fra filmen som illustrasjon i trykksaker? Kan en serie filmer for kursbruk også bli en infofilm?

Våre målgrupper:

Små og store bedrifter og alle slags organisasjoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Drammen 08. mars 2011 | Møteforum Oslo 03. juni 2013

Topp