Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Smedsvig Landskapsarkitekter AS

Besøksadresse: Øvre Korskirkesmug 2 B, 5018 BERGEN
Postadresse: Øvre Korskirkesmuget 2b, 5018 BERGEN
Telefon: 55 21 04 70

Bransje: Anleggsgartnere, Utemiljø, Arkitekter

Nettside: www.smedsvig-landskap.no
E-post: post@smedsvig-landskap.no

Firmabeskrivelse

Smedsvig Landskapsarkitekter AS ble etablert i 1990, og utgjør i dag det største frittstående landskapsarkitektkontoret på Vestlandet, med base i Bergen. Kontoret eies av landskapsarkitekt Arne Smedsvig som har lang praksis fra offentlig og privat virksomhet innenfor landskapsfaget.
Vi arbeider med et mangfold av oppgaver innenfor landskapsforming fra første ideskisse til detaljtegning og oppfølging i byggeperioden. Prosjektene strekker seg fra offentlige plasser, promenader og parker til utomhusanlegg for skoler, næring og boliger. Oppdragsgiverne våre er i hovedsak offentlige etater; stat, fylke og kommuner, samt større eiendomsutviklere.

Vår spesialkompetanse:

Kontoret har de siste årene utvidet sin kompetanse innen landskapsforming. I tillegg til våre 6 landskapsarkitekter har vi nylig utvidet staben med en industridesigner som i tett samarbeid med landskapsarkitektene jobber med tilpassing av utstyr og møblement til det enkelte prosjekt, samt en landskapsingeniør med bakgrunn som anleggsgartner, på denne måten har vi styrket kontorets kunnskap om vegetasjon og anleggsteknikk

Våre målgrupper:

Vi har vårt hovedarbeidsfelt innenfor landskapsforming, og arbeider for tiden med prosjekter innfor boligsektoren, gate- og plassopprusting, samferdsel, parker/ friområder, skoler, institusjonsanlegg og kontorbygg, kirkegårder, lekeplasser og div. andre typer landskapsanlegg. Oppdragsgiverne våre utgjør i hovedsak offentlige etater; stat , fylke og kommuner, samt større private byggherrer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 28. mai 2009 | Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014

Topp