Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Skuteviken Personell AS

Adresse: Fjøsangerveien 68, 5068 BERGEN
Telefon: 55 32 00 88

Bransje: Bemanning og rekruttering

Nettside: www.skpersonell.no
E-post: personell@skpersonell.no

Firmabeskrivelse

Skuteviken Personell, bemanning og rekruttering siden 2008. Som en av de største aktørene innen bygg og anlegg i Bergen er vi stolte av å levere faglært arbeidskraft innen våre kjerneområder; tømmer, forskaling, asbest, tak og blikk og ventilasjon. Vi har pr dags dato ca 260 ansatte i jobb og omsatte i 2013 for ca 100 mill. Vi er stolte over å ha blitt rangert som Gasellebedrift i 2013, nr 5 i Bergen.
Vi har bred kundeportefølje og kan levere til både store og små prosjekt. Vi rekrutterer også til faste stillinger innen samme bransje. Vårt spesialfelt er ingeniører og lederkompetanse. Headhunting er en del av våre tjenester og vi har etter hvert et stort nettverk av potensielle kandidater som ser etter nye utfordringer.
Vi er spesielt opptatt av å levere god service og skreddersydde løsninger. Med tett oppfølging gjennom hele prosessen, bidrar vi til å koble rett arbeidstaker mot rett arbeidsgiver for å finne best mulig løsning for begge parter.
Å samarbeide med oss, betyr engasjement, involvering og hands on!

Vår spesialkompetanse:

Rekruttering og bemanning innen Bygg & Anlegg

Våre målgrupper:

Bygg og Anlegg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 21. oktober 2013 | Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014 | Bygg og anlegg Haugesund 31. august 2015

Topp