Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Skolt Holding AS

Adresse: Vålerveien 381, 1599 Moss
Telefon: 47 69247800

Bransje: Anleggsgartnere, Asfalt og veiarbeid, Betongarbeid og forskaling, Eiendomsutviklere, Entreprenør total, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Prosjektledelse

Nettside: skolt.no

Firmabeskrivelse

Skolt-konsernet representerer på mange måter den klassiske måten å drive forretning på. Tre brødre startet i 1953 med tømmer og trelast, gravemaskiner, bulldosere og lastebiler. Med hardt arbeid, økonomisk disiplin, teft og risikovilje bygde de gradvis ut virksomheten. I dag er vi en betydelig aktør i Østfold og Akershus innen pukk og masser, eiendom og entreprenør. Arven etter gründerne er på ingen måte en hemsko for vår utvikling, snarere tvert i mot. En lite rigid organisasjon og dristig tankegang preger oss også i dag.

Vår spesialkompetanse:

Eiendomsutvikling: Vi ivaretar hele verdikjeden fra kommuneplanarbeid, regulering, utbygging. Entreprenør: Store vei- og VA-prosjekter, bygging av infrastrukturprosjekter, samt lager- logistikk og industribygg. Pukk & masser: Produksjon og salg av pukk- og steinprodukter, samt gjennvinning av jord- og betongprodukter i vår Miljøpark. Vi dessuten store kapasitet når det gjelder deponi av masser.

Våre målgrupper:

Utleie av bygg til kunder som har behov for bl. annet kontor-, lager/logistikk-, verksted- og industribygg. Offentlige og private kunder som etterspør tjenester innenfor VA-, vei-, bygg- og tomteopparbeidelse. Offentlige og private kunder som etterspør produkter pukk- og steinmasser, samt matjord og knuste betongprodukter (gjennvinning).

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023

Topp