Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Skanska Norge As Region BVT

Besøksadresse: Åslyveien 19, 3103 Tønsberg
Postadresse: Postboks 2204, 3103 Tønsberg
Telefon: 400 02 382  Faks: 33 38 10 10

Bransje: Eiendomsutviklere, Entreprenør total

Nettside: www.skanska.no

Firmabeskrivelse

Skanska Norge AS Region Buskerud Vestfold Telemarker er en av Skanskas 8 byggregioner som samlet dekker hele landet. I tillegg har Skanska egne driftsorganisasjoner innenfor anlegg, asfalt, fundamentering, kontorinnredning, utleie og tekniske entrepriser. Skanska Norge hadde i 2010 rundt 4200 ansatte og en årlig omsetning på ca 10,4 mrd kroner.
Skanska Norge påtar seg alle typer byggeoppdrag, fra industri- og yrkesbygg til hoteller, skoler, sykehus, sportsanlegg og rehabilitering av bygg. Vi er også en stor boligbygger. Skanska Norge har bred kompetanse som prosjektutvikler og erfaring fra alle entrepriseformer. Vi har tro på samarbeide og tidlig innvolvering i utviklingsfasen av prosjektene.
Vi tar gjerne prosjektene fra skissestadiet til nøkkelferdig bygg i tett samarbeide med tiltakshaver.
Dersom det er ønskelig kan vi også gå inn som investor innenfoer eiendom- og boligutvikling. Vi har også solid erfarng og kompetanse innenfor OPS prosjekter. Innenfor prosjektutvikling og gjennomføring benytter vi egne ressurser og kompetanse innenfor bl.a energi, miljø, BIM.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold 31. august 2010 | Bygg og anlegg Vestfold 24. november 2011

Topp