Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Simoveo

Adresse: Gjerdrumsvei 12a, 0484 Oslo
Telefon: 934 62 003

Bransje: Bedriftsrådgivning, Coaching, Utdanning og kurs

Nettside: www.simoveo.com
E-post: b.skovli@simoveo.com

Firmabeskrivelse

Simoveo hjelper en rekke bedrifter med deres utfordringer innen salg, forhandling og kommunikasjon. Dette gjør vi gjennom kurs, trening og rådgivning.

Simoveo har utviklet Norges eneste treningssenter for forhandling og Europas eneste forhandlingssimulator. Firmaet er grunnlagt med basis i flerårig forskning på Psykologisk Institutt ved Universitetet i Oslo.

Noen av våre største kunder er Rolls Royce, Advokatfirmaet Selmer, Fugro, Rederiforbundet og Riks-TV.

Vår spesialkompetanse:

Vi har alle ulike utfordringer, både som personer og bedrifter. Vi i Simoveo har tatt hensyn til det og skreddersyr og tilpasser treningsopplegg som passer den enkelte bedrift/kursdeltager. På den måten kan vi hjelpe dere til å få mer effektive og lønnsomme salgs- og forhandlingsprosesser. Simoveo har utviklet en serie treningsprogrammer som er testet og brukt på en rekke bedrifter. Med disse programmene i bunn skreddersyr vi treningsprogrammene til våre kunder. Våre programmer baserer seg på en stor andel praktisk trening, kombinert med relevant teori og omfattende individuell tilbakemelding. Programmene ledes av to av våre kursholdere og vi opererer med små grupper - seks til åtte deltagere - noe som gir det høyeste læringsutbyttet. Selv om ikke alle kan bli verdens beste innen verken salg eller forhandling kan alle bli bedre! Og selv om vi mener det ikke fins én oppskrift på suksess som er riktig for alle fins det verktøy og teknikker som passer for hver og en av oss. Ved hjelp av mye praktisk trening, videoanalyse og tett, individuell oppfølging hjelper vi deg med å bli den beste selgeren/forhandleren du kan bli!

Våre målgrupper:

Vi trener alle som driver med salg, forhandling og kundepleie som en del av sitt arbeid. Vi har blant annet jobbet mye med Advokater, salgsavdelinger, prosjektledere, HR-/personalavdelinger med mer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 21. september 2010 | Møteforum Drammen 08. mars 2011 | Møteforum Oslo 03. juni 2013

Topp