Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Sias AS

Adresse: Korniveien 13, 3157 Barkåker
Telefon: 47 33035360

Bransje: Industri og mekanisk, Stål, Mekanisk Industri

Nettside: www.sias-as.no
E-post: Lene@SIAS-AS.NO

Firmabeskrivelse

Sias har i løpet av sine 30 år , etablert en signatur som står for bra design og godt håndverk. Gjennom allsidige oppdrag innen stål, interiør, rehabilitering og skipsombygginger, har vi etablert oss som en solid leverandør på Østlandet. Fagfolk med lang, allsidig erfaring og engasjement utøver skikkelig håndverk for best mulige løsninger på kundens premisser. Våre medarbeidere har i tillegg lang erfaring og bra kompetanse innen skipsreparasjoner og ombygginger. Vi er 20 ansatte og har nylig flyttet fra Horten til Tønsberg i nye skreddersydde lokaler sentralt på Barkåker Industri område. I vårt verksted kan vi påta oss arbeider i stål, metall, messing, aluminium og rustfritt. Vi har et godt utstyrt verksted med bearbeidingsutstyr for plate, sveis og tynnplate. Effektivitet og nøyaktighet kjennetegner vår produksjon.

Vår spesialkompetanse:

Før eller siden vil det alltid vise seg om jobben er godt nok utført og vi er glade for at vi har svært god erfaring. I årenes løp har vi utført en rekke oppdrag til lands og til vanns. Ethvert prosjekt krever nøyaktig planlegging og tilpassede løsninger. Godt samarbeid med være kunder og alle involverte er en stor del av jobben. I planleggingsfasen legges grunnlaget for et økonomisk og effektivt prosjekt. Takket være våre dyktige fagfolk og underleverandører, som hver og en har sine spesialområder, er garanti for utført arbeid til rett tid og pris en selvfølge. Det kan vi si fordi vi er trygge på vår kapasitet, kompetanse og leveringsdyktighet.

Våre målgrupper:

Vårt største marked er Østfold- Telemark med de fleste oppdrag i Osloregionen. Våre kunder er alt fra store til mindre byggefirmaer, entreprenører, kommuner, arkitekter og privatpersoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 03. mai 2023

Topp