Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Securitas AS Avd Drammen

Besøksadresse: Rosenkrantzgata 17,
Postadresse: Postboks 234 Bragernes, 3001 DRAMMEN
Telefon: 47 32 26 54 00

Bransje: Sikkerhet-, alarm-, og vakttjenester

Nettside: http:, , www.securitas.no
E-post: mbl@securitas.no

Firmabeskrivelse

Totalleverandør av sikkerhetsløsninger.
Hver dag, døgnet rundt, beskytter vi mennesker, arbeidsplasser og samfunn. Vi har vært i Norge siden 1929 og er Norges eldste sikkerhetsselskap. Med små og store kunder over hele landet tar vi et helhetlig ansvar for å sikre våre kunder og deres verdier. Vår visjon er "Vi tar alltid ansvar for din trvgghet". Derfor jobber vi hele tiden for å ligge i forkant og tilby de mest moderne og effektive sikkerhetsløsningene.

Oppgavene er å ivareta kvalitets-, service-, og sikkerhetsprofilen gjennom å skape et trygt miljø samt forhindre tyveri, hærverk og andre uønskede hendelser. Vekterne har fokus på høy serviceprofil og høy kvalitet på tjenesten.

Vår spesialkompetanse:

Securitas AS har et bredt spekter at tjenester som kan sikre din bedrift. Med tekniske løsninger som intelligent videoanalyse med deteksjon på kameraer, kan vi sikre verdier på en helt ny måte. Vi ønsker i samråd med våre kunder og potensielle kunder å se på muligheter for å finne tekniske løsninger - gjerne i kombinasjon med ordinære vektertjenester, som kan gi en økt sikkerhet og i mange tilfeller en kostnadsbesparelse. Våre tjenester: Mobilt vakthold, resepsjonstjeneste, kontrolltjenester, alarmutrykning, områdekontroll/bymiljøtjeneste, sentervakthold, assistansealarmtilkall, stasjonært vakthold m.m. Selv om teknologien stadig blir mer avansert, kan den ikke erstatte sikkerhetsbransjens fremste ressurs: vekteren. Derfor er de beste sikkerhetsløsningene ofte de som kombinerer både menneske, teknologi og kunnskap. For små og mellomstore bedrifter vil standardiserte sikkerhetsløsninger fungere godt og gi din bedrift trygge rammer. Større virksomheter kan ha god nytte av en skreddersydd sikkerhetsløsning. Vi kan i tillegg til vektertjenester levere en stor mengde tekniske løsninger som: Innbruddsalarm, kameraovervåking, RVS - Remote Video Solutions, alarmoverføring og adgangskontrollsystemer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 07. februar 2007 | Møteforum Drammen 31. mai 2016 | Bygg og anlegg Drammen 01. september 2020

Topp