Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Sandefjord Fotball

Besøksadresse: Stadionveien 5,
Postadresse: Postboks 1302, 3205 SANDEFJORD
Telefon: 33 42 30 10

Bransje: Idrett

Nettside: www.sandefjordfotball.no

Firmabeskrivelse

Vi skal glede menneskene i Vestfold gjennom gode fotballopplevelser. Vårt klare sportslige mål er å stå i Tippeligaen år etter år og være en klubb folk flest i Vestfold vil identifisere seg med. Ovenfor næringslivet skal vi legge til rette for at det skal være lønnsomt å være samarbeidspartner med Sandefjord Fotball. Dette gjennom møtesteder med fokus på B2B, leveranser på logoeksponering/reklame, kampdagsopplevelser og samfunnsansvar. Vi er opptatt av dine behov og setter sammen ulike pakker basert på disse.

Vår spesialkompetanse:

Forretningsnettverk som lever året gjennom. I 2012 vil det være ca 15 ulike aktiviteter og tiltak med fokus på B2B. Både faglig og sosialt. Vi tror på å bruke tid på å bygge relasjoner, gjøre virksomheten sin kjent, bli husket og deretter bli valgt.

Våre målgrupper:

Per i dag har vi ca 100 samarbeidspartnere. Alle like viktige, alle med ulike behov og motivasjon for å være en samarbeidspartner med Sandefjord Fotball. Vi ønsker å bli bedre kjent med alle bedrifter i Vestfold.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Vestfold 23. mars 2004 | Møteforum Vestfold 09. november 2004 | Møteforum Vestfold 30. august 2011

Topp