Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ringom-Instituttet AS

Adresse: Melkeveien 9, 4950 Risør
Telefon: 406 02 100

Bransje: Bedriftsrådgivning, Coaching, Utdanning og kurs

Nettside: www.ringom.no
E-post: ringom@ringom.no

Firmabeskrivelse

Ringom-Instituttet AS driver omfattende kurs-, opplærings- og utviklingsvirksomhet. Vi har en egen coachingskole. I tillegg skreddersys opplæring i Inspirerende Coaching for bedriftsledere og ansatte. Vi har snart 30 års erfaring fra 45 land.

Vi har mange av Norges største bedrifter i vår portefølje, hvor vi leverer kurs, ledercoaching og skreddersydde interne opplegg. Andre tema er medarbeider-, selger og lederutvikling. Vi har også omfattende erfaring som medspiller innen omstrukturering og nedbemanning - da via vårt søsterselskap Ringom Omstilling AS. I slike tilfeller er det sentralt å ta vare både på de som skal jobbe videre og de som må gå. Stikkord er internt og eksternt omdømme.

Ringom-Instituttets filosofi er at et menneske først må forstå seg selv før det kan forstå andre. Alle mennesker har et stort potensial som sjelden kommer for dagen. Derfor har våre kurs og bøker fokus på å oppdage og utvikle menneskets skjulte ressurser.

Vår spesialkompetanse:

Inspirerende coaching, lederskap, lederutvikling, omstilling, motivasjon, personlig utvikling, teambuilding og mental trening.

Våre målgrupper:

Mennesker som ønsker å utvikle sitt potensiale, det private næringsliv, offentlig sektor samt små og store bedrifter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Telemark 14. februar 2006 | Møteforum Sørlandet 07. mars 2006 | Møteforum Oslo 26. oktober 2009 | Møteforum Drammen 18. november 2009 | Møteforum Oslo 07. desember 2009

Topp