Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Reisegiganten AS

Adresse: Rosenkrantzgate 9, 0159 OSLO
Telefon: 21 09 50 00

Bransje: Reisebyråer

Nettside: www.reisegiganten.no
E-post: line@reisegiganten.no

Firmabeskrivelse

Reisegiganten Gruppereiser
Reisegiganten (solfaktor og restplass.no) er arrangør av reiser for store og små grupper fra 10-350 personer - Firmaturer - Kurs og Konferanser - Incentives med mer.
Vi følger opp våre kunder med personlig service og rask svartid i forkant, under og etter reisen. Kvalitet og fornøyde kunder er hovedfokus, noe som gjør at våre kunder stadig vekk kommer tilbake. Vi lager tilbud på fly, hotell og alt av landarrangement ? skreddersydd etter gruppens behov og ønsker og tilbyr våre kunder visningsturer ved behov samt 24-timers telefonservice når gruppen er på reise.
Vi har spesialkunnskap om utvalgte destinasjoner som vi er meget dyktige på og hvor vi har lokale samarbeidspartnere som vi stoler 100 % på. Disse destinasjonene kjenner vi også personlig. Vi har gjennom flere års erfaring bygd oss opp et kontaktnett som gjør at vi sikrer vår kunde trygghet, kvalitet og fantastiske opplevelser!
Vi har tett samarbeid med turistkontorene på våre destinasjoner, noe som sikrer oss bred kunnskap om de aktuelle reisemål og vi er medlem av Reisegarantifondet (RGF).

Vår spesialkompetanse:

Hva tilbyr vi: Firmaturer, konferanser, kurs og seminarer, team building turer, kick-offs og incentives med mer. Vi er eksperter på følgende destinasjoner: Praha, Krakow, Riga, Tallinn, Vilnius, Budapest, Warszawa, Berlin, Wien, Amsterdam og London med mer... Disse destinasjonene kjenner vi meget godt og vi gir råd ut ifra personlig erfaring og svært gode lokale samarbeidspartnere.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 10. juni 2010

Topp