Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Regnskapservice Haugaland AS

Besøksadresse: Kaigata 5, 4280 SKUDENESHAVN
Postadresse: Postboks 185, 4297 SKUDENESHAVN
Telefon: 52 84 65 00  Faks: 52 84 65 01

Bransje: Bedriftsrådgivning, IKT - Drift, IKT - Programvare, IKT - Webløsninger, Inkasso, Regnskap

Nettside: www.regnskapservice-haugaland.no
E-post: skudenes@regnskapservice-haugaland.no

Firmabeskrivelse

Vårt nye regnskapsprogram Xledger.Net, er det ideelle ledelses-informasjonssystem. Det er en nyskapende web-løsning med stor fleksibilitet. Løsningen er skreddersydd for arbeidsdeling mellom kunde og regnskapsfører. Med Xledger.Net er du alltid à jour og har tilgjengelige data til enhver tid.

3 gode grunner til å bruke XLEDGER.NET:

1. XLEDGER.NET gir deg full oversikt over din økonomistyring med tilgang til alle viktige nøkkeltallstall på 1 informativ side. Systemet er enkelt å lære og gir deg tilgang til alle viktige regnskapstall m/oversiktlige grafiske fremstillinger
2. XLEDGER.NET gir deg ajourført likviditetsoversikt til en hver tid, med integrert automatisk bankimport-/avstemming
3. XLEDGER.NET er tilgjengelig overalt hvor du har tilgang til Internett. Du har tilgang til regnskapsinformasjon hvor du vil og når du vil. Se mer info på www.xledger.no

RegnskapService Haugaland as tilbyr også et bredt spekter av tjenester innen regnskapsføring, økonomistyring og bedriftsrådgivning. Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi.

Vår spesialkompetanse:

Vi har spesiell fokus på vårt nye Web-baserte økonomisystem Xledger. Systemet kan tilbys virksomheter som har egen økonomiavdeling og vil gjøre hele jobbel selv, eller vi gjør alt og kunden har kun innsyn. En arbeidsdeling et sted mellom disse ytterpunktene er imidlertid mest vanlig. Vi bistår bedrifter i flere fylker fra Aust-Agder til Møre og Romsdal, så geografisk avstand er ikke noe problem. En god løsning er ofte at kunden scanner inn bilagene, vi behandler og oppdaterer disse, (d.v.s. godkjenner kontering, reskontroføring, momsbehandling, betalingsinfo osv). Kunden overvåker forfallslisten, godkjenner betalinger og har til enhver oversikt over regnskap/budsjett, likviditet osv. Det er utallige spørrealternativer og kunden kan ta ut alle typer rapporter etc, som kan videresendes på mail, konverteres til Excel osv.

Våre målgrupper:

Små og mellomstore bedrifter, også med egen økonomiavdeling som kan ha nytte av å benytte Xledger Web-regnskap, med avtale om evt. bistand fra oss etter behov.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Stavanger 26. november 2008 | Møteforum Stavanger 23. mai 2011

Topp