Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Rambøll Norge AS Avd Bodø

Besøksadresse: Terninalveien 10, 8001 Bodø
Postadresse: Postboks 1363, 8001 Bodø
Telefon: 75 55 13 00

Bransje: Rådgivende ingeniører

Nettside: ramboll.no
E-post: bodo@ramboll.no

Firmabeskrivelse

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver innen plan, arkitektur, teknikk, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi over 1300 medarbeidere fordelt på 21 kontorer. Virksomheten har totalt 10 000 medarbeidere lokalisert i 21 land. Rambøll Norge har et av Norges største arkitektmiljøer med over 100 ansatte arkitekter
I Bodø er vi 29 medarbeidere hovedsakelig innen VVS-, elektro-, brann- og byggprosjektering samt prosjekt- og byggeledelse.

Vår spesialkompetanse:

Vi leverer alle nødvendige tjenester for realisering av et byggeprosjekt, men vi vil spesielt fremheve vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse, konstruksjonsteknikk og byggautomatisering. Av spesielle tekniske tjenester nevnes termografering og trykkprøving av bygg og prosjektering og kontroll av sprinkleranlegg.

Våre målgrupper:

Våre kunder er hovedsakelig private og offentlige byggherrer som industribedrifter, entreprenører, kommuner, fylkeskommuner, Statsbygg, Forsvarsbygg og Avinor. Eksempel på oppdrag er utredning, prosjektering og prosjektledelse for sykehus, sykehjem, industri-, bolig- og kontorbygg, kaianlegg og kommunal infrastruktur.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Nordland 11. juni 2014 | Bygg og anlegg Nordland 12. oktober 2015

Topp