Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Rambøll Norge AS Avd Bergen

Adresse: Folke Bernadottes vei 50, 5143 Fyllingsdalen
Telefon: 55 17 58 00

Bransje: Arkitekter, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: ramboll.no

Firmabeskrivelse

I Rambøll Norge jobber våre 1 500 ingeniører, arkitekter og rådgivere hver dag med å skape bærekraftige og langsiktige løsninger for våre kunder og for samfunnet.
I Rambøll legger vi stor vekt på tverrfaglighet og tett samvirke mellom de ulike fagene. Gode og fleksible løsninger skapes av fagfolk med ulik bakgrunn som samarbeider tett og håndterer grenseflatene mellom fagene. Vi tilbyr komplett, uavhengig rådgivning innen hele verdikjeden fra planlegging og design til drift og vedlikehold.
I Rambøll har vi basert vår tjenesteinndeling på markedsområder våre kunder er inndelt i. De 6 hovedmarkedsområder er bygg og arkitektur, transport, miljø, energi, olje og gass, og management consulting.

Vår spesialkompetanse:

Flerfaglig rådgivning inklusiv arkitektur, landskap- og byplanutvikling. Spesialkompetanse innenfor lysdesign, bygningsfysikk, energi og miljø, omsorgsteknologi, fysisk og elektronisk sikkerhetsanlegg samt sikkerhetsanalyser, GEO, BREEAM, BIM mm. www.ramboll.no

Våre målgrupper:

Entreprenører. Eiendomsselskaper. Kommuner. Private utbyggere. Statsbygg. Forsvarsbygg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014 | Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016

Topp