Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Pv Arkitekter AS

Adresse: Sanden 1, 3285 Larvik
Telefon: 47 33141440

Bransje: Arkitekter

Nettside: http:, , pvarkitekter.no
E-post: post@pvarkitekter.no

Firmabeskrivelse

PV arkitekter er et tverrfaglig arkitektkontor med arkitekter, landskapsarkitekter og planleggere/stedsutviklere som siden 1993 har vært med på å forme og legge til rette for våre bygde omgivelser.
I PV arkitekter er det de ansatte som eier selskapet. Dette gir en ekstra stolthet i faget og kvaliteten som leveres fra kontoret. Vi jobber stadig med å få alle våre ansatte over på eiersiden, og per i dag er 12 av 20 medeiere.
Vi er en bedrift med fokus på grønne og bærekraftige løsninger, som blant annet innebærer at vi er en sertifisert Miljøfyrtårnsbedrift.
De siste årene har selskapet vært i vekst, og vi har stadig større fokus på å utvikle oss på nye fagområder, skape nye relasjoner med kunder og utviklere, samt være en arbeidsplass hvor det er rom for tanker, ideer og innspill på tvers av fagene.
Økonomisk har selskapet de siste årene opplevd en positiv vekst. Vi har fra 2020 til 2022 økt omsetningen med nærmere 5 millioner kroner. I samme periode har vi økt bemanningen på kontoret, og har nå flere ansatte på alle fag vi tilbyr. Dette er en trygghet for oss og kundene våre hva gjelder fremdrift og prosjektsikring i alle faser.
Vi holder til i Larvik sentrum, nærmere bestemt på Sanden i Hammerdalen ved sjøfronten i Larvik. I porteføljen vår har vi oppdrag og kunderelasjoner i store deler av landet. PV arkitekter har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3.

Vår spesialkompetanse:

Vi er en bred sammensetting av mennesker og fagressurser som sammen utfyller hverandre og jobber på tvers med - Idéutvikling og konseptstudier - Mulighetsstudier og skisseprosjekter - Reguleringsprosjekter - Bolig- og næringsprosjekter - Prosjektering i alle prosjektfaser - Samspill og digital samhandling - BREEAM - LEAN metodikk - Rammeavtaler I tillegg til dette jobber vi på kontoret med flere digitale verktøy. Det siste verktøyet vi har tatt i bruk er SpaceMaker. Dette verktøyet er et godt supplement for å lage raske analyser av våre konsepter. Her kan vi blant annet teste ut værforhold som vind og sol, samt raskt sjekke ut mulighetene for utsikt fra ulike leiligheter eller fasader. Vi søker alltid å utvikle oss sammen med våre kunder gjennom prosjektene.

Våre målgrupper:

Vår målgruppe er primært - Eiendoms- og næringsutviklere i Vestfold og omegn. - Offentlige aktører - Samarbeidspartnere i arkitektfaget for prosjekter innen utdanning og helse. Vi har stor erfaring med samspill med eiendomsutviklere og entreprenører. Vi har flere faste profesjonelle samarbeidspartnere/ flergangsbyggherrer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. oktober 2017 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 03. mai 2023

Topp