Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Provest Eiendom AS / Provest Entreprenør AS

Adresse: Storgata 7, 1440 DRØBAK
Telefon: 926 41 541

Bransje: Boligprodusenter og ferdighus, Eiendomsutviklere, Entreprenør total, Fasadearbeid

Nettside: www.provest.no
E-post: thomas@provest.no

Firmabeskrivelse

Provest Entreprenør AS har 19 ansatte og bygger hovedsaklig nye eneboliger. Satsingsområdet har vært funkishus i porebebetong (ytong), men vi gjør utfører også fasadeoppussinger og andre bygge- og restaureringsarbeider.

Selskapet har sentral godkjenning innen prosjektering av arkitektur og utførelse av mur- og tømrerarbeider.
Vi utvikler vår bedrift innen husbygging, men ønsker også samarbeid med aktører i eiendomsmarkedet. Fokusområdet er Østlandet med hovedvekt på Oslo, Akershus, Follo og Østfold. Selskapet har kontor i Drøbak.

Vår spesialkompetanse:

Provest Entreprenør AS har bred erfaring med å bygge hus i ytong og trekonstruksjoner. Våre ansatte er spesielt gode med mur-, puss- og malerarbeider, men vi har også ansatt tømrere og snekkere. Vi ønsker å komme i kontakt med andre aktører i eiendomsbransjen for samarbeid mot felles vekst og fremgang.

Våre målgrupper:

Provest Entreprenør AS bygger i hovedsak boliger til privatpersoner i det øvre prissegmentet. Boligene har gjerne høy standard og god beliggenhet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. oktober 2010 | Bygg og anlegg Oslo 24. januar 2012 | Bygg og anlegg Oslo 25. november 2013 | Bygg og anlegg Oslo 23. november 2015

Topp