Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Promotive AS

Adresse: Holterveien 4 b, 1440 DRØBAK
Telefon: 934 80 099  Faks: 64 93 98 70

Bransje: Event og underholdning, Reisebyråer

Nettside: www.promotive.no
E-post: post@pomotive.no

Firmabeskrivelse

Flere bransjer - én leverandør:

Våre tilbud til din bedrift spenner over flere bransjer og områder, men du trenger kun å forholde deg til én leverandør. Om du vil arrangere kick-off, ledermøte, konferanse eller julebord, om din bedrift har behov for tilførsel av kompetanse i form av salgskurs, organisasjonsutvikling eller lederutvikling - vi skreddersyr løsninger som passer ditt budsjett og bidrar til å oppfylle din målsetting.


Svalbard, Lofoten, Island eller Dubai - valget er ditt:

Promotive baserer sin virksomhet på et omfattende nettverk av håndplukkede samarbeidspartnere i inn- og utland. Disse representerer til sammen et stort mangfold av ulik individuell spisskompetanse og lokalkunnskap satt i system. Vi kan derfor tilby et unikt utvalg av destinasjoner og konsepter for ditt arrangement. Uavhengig av hvilken destinasjon du velger som kulisse for ditt arrangement: Du skal kunne føle deg trygg på at opplevelses- og underholdningskonsepter, lokale samarbeidspartnere, hotellfasiliteter og andre viktige rammebetingelser for et vellykket arrangement på forhånd er grundig kvalitetssikret av oss.


Fornøyde kunder:

Blant våre mange mange fornøyde kunder kan vi nevne: IKEA, Toyota Norge, If Skadeforsikring, Codan Forsikring, Philips Norge, Securitas Direct, NORSPAR, Securitas Direct, TNT og Fund Management Group.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 05. juni 2008

Topp