Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Pro Invenia AS Avd Bergen

Adresse: Kalfarveien 72 A, 5022 Bergen
Telefon: 33 61 09 44

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.proinvenia.com
E-post: ingebrigt.bjorseth@proinvenia.no

Firmabeskrivelse

Pro Invenia er et rådgivende konsulentfirma med ca. 60 medarbeidere innenfor fagområdene Telecom og Eiendom. Vi jobber landsdekkende og har kontorer i Oslo, Stavanger og Bergen, med hovedkontor i Trondheim.

Vårt fundament er bygget på tverrfaglighet og vi tilbyr eiendomsfaglig spisskompetanse. For deg som kunde skal du vite at prosjektene Pro Invenia gjennomfører blir tatt hånd om av medarbeidere med nylig oppdatert kompetanse - alt kvalitetssikret av ledere med god og lang erfaring.

Vi tilbyr spesialkompetanse innen følgende fagområder: Grunn- og rettighetserverv, arealplaner/reguleringsplaner, tinglysing, byggesøknader, kontraktsrett og forhandlinger, eierseksjoner, jordskifte, rådgiver/verdsetting av arealer, prosjektledelse, kart og oppmåling med blant annet drone for punktskyer og svært gode ortofoto. Vi kan bidra i alle faser ved etablering av grustak, pukkverk eller massedeponi, der vi også tilbyr kartlegging med drone og masseberegninger.
Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi advokattjenester og ulike takseringstjenester.Vår spesialkompetanse:

Innehar spesialkompetanse bestående av jordskiftekandidater, jurister, arealplanleggere og bergteknisk ansvarlig. Fagområdene vi har høy fokus på er: Byggesak, grus- og massebransjen, grunnerverv

Våre målgrupper:

Grus- og massebransjen, eiendomsutviklere, Jernbaneverket, bybanen, vegvesenet, arkitekter

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014

Topp