Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Porsgrunds Porselænsfabrik AS

Besøksadresse: Pustutveien 18, 1396 Billingstad
Postadresse: Postboks 14, 1312 Slependen
Telefon: 35 56 21 00

Bransje: Firmagaver og profilering

Nettside: www.porsgrund.com

Firmabeskrivelse

PORSGRUND PORSELÆNSFABRIK AS ble etablert i 1885. PORSGRUND er eneste produsent av høybrent porselen også kalt "Det hvite gull". PORSGRUND er "superbrand" og et av Norges sterkeste merkenavn.
Kontakt våre dyktige fagfolk i enten Konsument, Eksport, Cuisine eller Bedriftsgaveavdelingen! www.porsgrund.com

Vår spesialkompetanse:

Vi selger kvalitetsgaver til bedriftsmarkedet fra Hadeland Glassverk, Norgesglasset og Porsgrunds Porselænsfabrik. Vi har stort utvalg av produkter i alle prisklasser, fra standardvarer til 50 kroner og spesialdesignede produkter spesielt skreddersydd for deg! Vi lager produkter etter ditt budsjett! Anledningene for å gi gaver er mange: julegaver, jubileum, påskegaver, sommergaver, overrekkelse, salgspremier osv - vi har den perfekte gaven for dere! Vårt vakre porselen og våre eksklusive glass blir brukt som gaver i bedriftsmarkedet, i kantiner, storkjøkken, hotell og restauranter, på cruiseskip -og vi er med i de fleste norske hjem fra barnedåp, konfirmasjon, bryllup og jubileum.

Våre målgrupper:

Våre kunder er alle bedrifter som ønsker å vise at de setter pris på sine ansatte og kunder ved å gi de kvalitetsgaver fra Porsgrunds Porselænsfabrik, Hadeland Glassverk eller Norgesglasset. I tillegg har vi små og store forhandlere, bedrifter/organisasjoner i både offentlig, proff-marked og privat sektor. Vi selger også til idrettslag og foreninger som igjen selger våre produkter til privatpersoner og på den måten tjener penger til sin klubb.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Telemark 14. februar 2006 | Møteforum Romerike 19. september 2017 | Møteforum Østfold 13. mars 2018 | Møteforum Drammen 29. mai 2018

Topp