Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Pewe Entreprenør AS

Adresse: Strandgaten 221, 5004 BERGEN
Telefon: 35 51 64 00

Bransje: Riving og sanering

Nettside: www.pewe.no

Firmabeskrivelse

PeWe Entreprenør AS, en av Norges største og best rangerte rivningsspesialister, har etablert eget avdelingskontor i Bergen.
60 ansatte og omsatte i 2011 for kr 130 mill..
PeWe Entreprenør AS har gjennomført flere rivningsoppdrag i Bergen og regionen rundt de siste årene og ser på Vestlandet som et interessant marked. Vi har derfor nå etablert oss med eget kontor i Bergen. Innenfor anleggsbransjen / rivningsbransjen rangeres Pewe Entreprenør AS som en av Norges største og mest profesjonelle rivningsentreprenører. Rivning av alle typer bygg og konstruksjoner og utrensking av bygg er vår spesialitet (vi utfører også kjerneboring og betongsaging). Eiendomsbesittere, entreprenører og utbyggere er vår målgruppe. Pewe Entreprenør AS er i ferd med å ISO- sertifisere bedriften og er ellers svært opptatt av seriøsitet og punktlighet.

Vår spesialkompetanse:

Rendyrket rivningentreprenør. Anleggsmaskiner med rekkevidde til å rive høye bygg, spisskompetanse på miljøsanering, osv..

Våre målgrupper:

Eiendomsbesittere, entreprenører og utbyggere er vår målgruppe.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 30. oktober 2012 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 29. oktober 2015 | Bygg og anlegg Drammen 30. mai 2016

Topp