Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Peab Bygg AS

Adresse: Rådmann Siras vei 2, 1713 Grålum
Telefon: 47 913 87 908

Bransje: Betongarbeid og forskaling, Byggmestere og tømrere, Eiendomsutviklere, Entreprenør total, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.peab.no
E-post: trond.bergsland@peab.no

Firmabeskrivelse

Om Peab .
Peab er et av Nordens ledende entreprenørselskaper med virksomhet i Sverige, Finland og Norge. Selskapet har en årlig omsetning på ca. 55 milliarder svenske kroner og har ca. 15 000 ansatte. Selskapet er børsnotert i Sverige. Peab ble etablert i Norge i 1995 og driver virksomhet innen bygg, anlegg, eiendomsutvikling og industri. Peab Norges markedsområde er konsentrert på Østlandet, i Trøndelag, på Nordvestlandet og i Nord-Norge.

Peab i Østfold, distriktskontoret i Sarpsborg betjener bygg markedet i Østfold og Follo.

Distriktskontoret ble etablert i august 2011 og har etablert seg som en vesentlig aktør i lokalmarkedet.

Vi leverer bygg til det private næringslivet, offentlig virksomhet og boligkunder i alle entrepriseformer.

I Østfold har vi samlet to virksomhetsområdet, prosjekt som utfører mellomstore til de større entreprisene, og småprosjektavdeling som utfører rene betongjobber, mindre service og entrepriseoppdrag i hovedsak for stat, kommune og industrien.

Vår spesialkompetanse:

Utførelse av byggentrepriser og rammeavtaler på byggningsmessige arbeider. Peab har lang erfaring på alle ulike type bygg, med like mange ulike krav og bruksområder. Vi har i lang tid opparbeidet oss den kompetansen som er nødvendig for å tilfredsstille kundens behov og forventninger. Vi er våre kunders nærmeste rådgivere og kan bidra med å finne de beste og mest optimale løsningene for våre kunder.

Våre målgrupper:

Offenlige utbyggere. Private eiendomsbesittere. Eiendomsutviklerer. Konsulenter. Arkitekter. Byggelederfirmaer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 29. november 2012 | Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Østfold 14. februar 2017 | Bygg og anlegg Østfold 10. februar 2020 | Bygg og anlegg Østfold 28. april 2022 | Bygg og anlegg Østfold 18. april 2024

Topp