Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

PBT Eiendomsdrift AS

Adresse: Østerøyveien 12, 3236 Sandefjord
Telefon: 33 48 49 69

Bransje: Annen bransje, Eiendom og eiendomsforvaltning, Prosjektledelse

Nettside: www.pbt.no
E-post: tommy@pbt.no

Firmabeskrivelse

PBT Gruppen er bestående av flere selskaper som samlet leverer en rekke drift- og vedlikeholdstjenester til bygg og anlegg.
I Vestfold/Telemark så er PBT Gruppen representert med selskapene PBT Eiendomsdrift AS og Ernst Nilsen AS, vi har i over 16 år levert tjenester i Vestfold og Telemark, vårt søster selskap betjener Oslo området.

Vår spesialkompetanse:

PBT Eiendomsdrift AS: Har lang erfaring med drift av eiendommer, vi har stor satsing på at alle de ansatte skal ha fagbrev som byggdrifter innen 2019, Utover dette så leverer vi håndverks- og renholdtjenester til bygg/eiendom. PBT Selskapene har vaktordning og er tilgjengelig 365 dager i året. PBT Teknisk Renhold: Leverer tjenester innenfor fasadevask, malingsfjerning, graffitifjerning, industrirengjøring og impregnering/overflate behandling. Erns Nilsen leverer alle tjenester innen Brannvern, kontroller, utstyr osv.

Våre målgrupper:

Markedet vi jobber imot er i hovedsak gårdeiere, forvaltningsselskaper, entreprenører, sameier/borettslag og det offentlige.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. oktober 2017 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. september 2019

Topp