Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Oxer Eiendom

Besøksadresse: Drengsrudbekken 12, 1383 Asker
Postadresse: Postboks 420, 1373 Asker
Telefon: 47 66 98 74 00

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere

Nettside: www.oxer.no
E-post: post@oxer.no

Firmabeskrivelse

OXER Gruppen er en av Norges større aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom. Vi eier og forvalter våre egne eiendommer på ca. 220.000 kvm. I tillegg finnes det et utviklingspotensial på ca. 130.000 kvm på selskapets tomter.

Gruppen har sin opprinnelse fra 1945 gjennom selskapet Ole K Karlsen, som i dag heter OKK Entreprenør AS (NCC).

OXER Gruppen eies av Ole K Karlsens datter, Ellen K. Raaholt m/familie.

OXER Gruppen har også eierinteresser i Konsmo Fabrikker AS som er leverandør av ferdighus og modulbygg opp til og med fire etasjer. Konsmo stiller også på møtet.

Vår spesialkompetanse:

Vi ønsker til enhver tid å tilby eiendommer med høy kvalitet, spennende arkitektur og god fleksibilitet med tanke på fremtidens nye organisasjoner. Vi er nytenkende innenfor miljø og energi. Vi forvalter og drifter alle våre eiendommer selv, og vår driftsavdeling legger stor vekt på god oppfølging og personlig service. OXER Gruppen har bred erfaring innenfor huseierrollen, utleie, forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling.

Våre målgrupper:

Bolig kunder og leietakere.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Oslo 28. november 2016 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018 | Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021

Topp