Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Oslo Business Memo AS

Besøksadresse: Hjalmar Brantings Vei 8, 0508 OSLO
Postadresse: Postboks 61 Økern, 0508 OSLO
Telefon: 468 44 123

Bransje: Markedsføring, Media, PR-byråer, Reklamebyråer, Trykk og grafisk, Videoproduksjon

Nettside: www.oslobusinessmemo.no
E-post: post@oslobusinessmemo.no

Firmabeskrivelse

Oslo Business Memo publiserer nyheter om næringslivet i Osloregionen. Abonnenter får nyhetene daglig på vår nettside som også er tilgjengelig på mobil og brett. I tillegg utgis en papiravis i A4-format, som også kan leses i pdf-versjon.
Publiseringen startet i uke 40, 2010. De første fire utgavene av papiravisen er fulldistribuert i til tilsammen 30.000 bedriftsledere lokalt i Oslo og Akershus. De to tidligere lederne i Dagens Næringsliv, Per Gjørvad og Magne Otterdal, står bak etableringen sammen med et nettverk av bidragsytere med høy kompetanse på næringsliv- og økonomijournalistikk.
Registrer deg som abonnent og få tilgang til et rikholdig arkiv av saker om bedrifter og økonomi i Osloregionen på http://oslobusinessmemo.no. Sjekk ut papiravisene her (flash) http://issuu.com/businessmemo eller her (ipad) http://scribd.com/oslobusinessmemo. Eller lær. oss å kjenne på http://facebook.com/oslobusinessmemo. Du kan også følge Oslo Business Memo på http://twitter.com/oslobizmemo.

Vår spesialkompetanse:

Journalistikk, redaksjonell virksomhet og publisering innenfor økonomi- og næringslivsområdet.

Våre målgrupper:

Aktører i næringslivet, alle med interesser for bedrifter, gründervirksomhet, finans, økonomi, markedsføring, salg, bransjer

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 06. juni 2011 | Møteforum Romerike 29. september 2011 | Møteforum Drammen 15. november 2011

Topp