Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Optibo Utbygging AS

Adresse: Totlandsvegen 2, 5224 NESTTUN
Telefon: 464 42 400

Bransje: Eiendomsutviklere

Nettside: www.optiboas.no
E-post: post@optiboas.no

Firmabeskrivelse

Optibo AS er et utbyggingsselskap som ble etablert i 2005. Optibo AS bygger i all hovedsak ut egne eiendommer innenfor bolig. Da primært leiligheter. Vi besitter lang erfaring og har god kompetanse innenfor byggfag, prosjektering og utvikling av eiendommer. Selskapet besitter en betydelig eiendomsportefølje og prosjekterer/utvikler pr. dags dato ca. 400 boenheter i Bergen og ommegns kommunene. Selskapet har en sunn og god økonomi. Selskapet er inne i en sterk vekstfase og har som langsiktig mål å ble en solid og betydelig aktør innenfor utvikling og utbygging i Bergens område. Vi deltar på møteforum for å kunne knytte nye og forhåpentligvis lange relasjoner til andre selskaper/personer innenfor bygg/anlegg/utbygging og utvikling.

Vår spesialkompetanse:

Optibo AS har som målsetning å levere gode boliger innenfor alle segmenter. Kvalitet på utførelse og profesjonell gjennomføring av prosjektene er av stor betydning for selskapet.

Våre målgrupper:

Privatkunder - sluttbruker.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 06. oktober 2011 | Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018

Topp